2017. augusztus 17., csütörtök

Cabal

  




Developer(s)ESTsoft Corp.
Publisher(s)ESTsoft Inc.
Platform(s)Microsoft Windows
Release
  • KOR: October 2005
  • EU: September 2006
  • NA: February 2008
Genre(s)Massively multiplayer online role-playing game
Mode(s)Multiplayer



Nem engedték el magukat a készítők történetet illetően.

"Régen a Cabal Dühvel és rombolással tisztította meg a földet. A szükségtelen pusztítás közepette az erőhatalom hét nagy mestere vezette a megmaradó túlélőket az újjáépítésre. Most majdnem ezer évvel később a CABAL irányítja megint a gonoszságot, miközben egy gyereket királlyá nevel, hogy még egyszer megtisztítsa a földet. Rajtad áll, hogy szembenézz Nevareth támadóival és felfedezd az összeesküvést...  "

Kaptunk két nemzetet, amelyek közül választhatsz. Ezek között jelentős különbség nincs. Ez a választásod dönti el, hogy Tierra Gloriosa-n és a warmapokon melyik nemzet lesz a barát és melyik az ellenfél. A történet szempontjából a Capella Sage követői a Cabal erejét legszívesebben szétosztanák az emberek között, hogy mindenki nyerjen belőle egy kicsit. Procyon Sage követői viszont azon a véleményen vannak, hogy a Cabal erejét egy karizmatikus vezető kezében kell egyesíteni, aki vezetése alatt újra rend uralkodhat Nevareth földjén.



Változatos világában 6 kaszt közül választhat a játékos, amiket szintén több irányban fejleszthet tovább. Rengeteg item, járművek és a folyamatos updetek csak egyikei azoknak az okoknak amiért megéri ezt a játékot választani.
A folyamatosan megnyíló pályák, rengeteg party küldetések és a két nemzet háborúi is gondoskodnak arról, hogy ne legyen egyhangú a játék.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése