2017. június 10., szombat

Alessandra: Sötét hazugságok

Létezhet szerelem, ha minden csak hazugság?

Brant: 
Huszadik születésnapján már milliárdokat érő cég tulajdonosa. Három éve vagyunk együtt. Négyszer kérte meg a kezem. Négyszer kosaraztam ki. 
Lee: 
Füvet nyír, ha éppen nem háziasszonyokat döntöget. Nemcsak a keze és a szája ügyes, hanem a szerszáma is. Majdnem két éve futok utána. Azt nem tudom, hogy vajon tud-e róla, hogy ez így van. 
 Két férfit szeretek. Két férfival szeretkezem. Csak tessék, ítélj el! Fogalmad sincs, hogy mivel jár a szerelmem. Ha azt hiszed, hogy már hallottál ilyen történetet, akkor tévedsz.



Nem volt ez annyira rossz. Szereplők kedvelhetetlenek,  az elgondolás remek lenne, de a megvalósítás pocsék. Vannak könyvek amiknél már az első oldalak után megnézem, hogy mennyi fejezetből áll, sajnos ő is erre a sorsra jutott. Pedig ahogy az irodalom tanárom mondta, minden könyvet szenvedjünk el az ötvenedik oldalig, de ha ott sem történik semmi, hagyjuk az egészet.
Ennek az olvasmánynak egy jó dolga van, már az elején közölte, hogy van egy hatalmas nagy titok, és ez kilóra megvett, de meg ám!
Annyira, de annyira jobb lett volna kevesebb erotika nélkül, annyival élvezhetőbb lett volna! Ha nem a szexre koncentrálunk, 
Layana egy önző, álszent csitri, aki csak magára gondol. Mindene megvan, a kezét sem kellett bepiszkítania érte. Lévén hogy Brant a főszereplő, róla alig tudunk meg valamit, és ha nem olvasom el a cimkéket, rá sem jövök, hogy mégis mi folyik itt. 
Tökéletes pasi, minden egyes négyzetmilimétere az. De miért kell már a könyv első felénél elárulni a titkot? Egy picit még húzhatták volna az idegeimet!
Gyűlöllek, Layana, mindenért amit tettél. Az az undorító műved, hogy két szerelmest elszakíts... élhettek volna boldogan, és végre vége lehetett volna ennek az egész történetnek! Mindenen és mindenkin átgázolsz, csak hogy hús legyen benned. Nem, nem. Neked kellett volna kikötözve feküdnöd. 


Az, hogy Brantnek személyiségzavara van, és egyik sem tud a másikról, remek lett volna. Egész végig azt hittem, hogy Laya egy másik pasival hempereg, de aztán jött a csattanó! Oké, ez így már nem is annyira érdekes. Többet is megtudhattunk volna mindkettejükről. A hamis mosolygásokon kívül. 

Amennyi pedig megmaradt: Drága barátnőnk imád mindenkibe beletaposni, csak hogy hempereghessen egy jót, vagy többet. A férfi pedig említésre sem méltó.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése